Cautare

22899 de rezultate pentru "jake si femeile lui" (4.49 secunde)
Aproape 200 de femei membre ale Partidului Democrat au luat cu asalt, marti seara, vila de protocol de la Neptun, la invitatia presedintelui Traian Basescu si a sotiei acestuia.
Organizatia de femei a filialei Judetene a Partidului Democrat Liberal Galati a avut ieri o actiune de informare intitulata "Sanatatea femeii - sanatatea familiei", care a avut ca punct terminus informarea femeilor privind riscurile aparitiei cancerului de col uterin sau mamar si necesitatea de a se prezenta la medic pentru a-si face investigatii din timp.
Femeile au fost uitate undeva "intr-un colt", insa barbatii care candideaza, fie ei cu experienta sau nu, spera sa faca fata unui vot 100% uninominal.
Pozitia grupului parlamentar PSD +PC din Senat a fost exprimata de la tribuna Senatului, in prezenta Premierului Emil Boc, de care senatorul Alexandru Cordos - secretarul Comisiei pentru munca, familie si protectie sociala.
Basescu vrea azi pensionarea femeilor la 63 de ani, dupa ce in septembrie spunea ca egalizarea varstei de pensionare la barbati si femei la 65 de ani este imperativa!
La doar trei luni de la investirea guvernului condus de doamna premier Viorica Dancila, au inceput sa se vada roadele unor initiative si masuri care ne bucura pe noi cei care asiguram majoritatea parlamentara si care vrem sa facem ceva pentru binele acestei tari.
In perspectiva angajatilor insa, lucrul peste program nerecompensat poate deveni usor o sursa de frustrari si stari conflictuale. ... Sondajele efectuate recent printre angajatii si managerii romani indica faptul ca munca suplimentara conteaza insa prea putin atunci cand este vorba de promovare.
"De regula, cele mai multe concedii medicale sunt acordate in sezonul rece, iar bolile considerate raspunzatoare sunt afectiunile respiratorii (gripe si viroze respiratorii, bronsite, pneumonii etc.)", a declarat prof.
conditiile de accesare a fondurilor comunitare si multe altele si sa dialogheze pe aceste teme direct cu conducatorii unor institutii financiare cum ar fi Corporatia Financiara Internationala (IFC), Directia pentru Gestionarea Fondurilor Comunitare si Banca de Export Import a Romaniei (EximBank SA).
Comisia Europeana a lansat o noua initiativa care vine in sprijinul companiilor private, si in mod special in sprijinul IMM, pentru a intelege mai bine beneficiile combaterii stereotipurilor de gen pe piata muncii, pentru imbunatatirea competitivitatii.
Conform informatiilor date publicitatii ieri de catre Institutul National de Statistica (INS) aproape un sfert (24,3%) dintre femeile si peste o cincime (21,8%) dintre barbatii care munceau in Romania in octombrie 2008 castigau intre 651 si 1.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
CES 2012 - Femeile care lucreaza in tehnologie deplang prezenta atator hostesse sumar imbracate la standuri Femeile care lucreaza in tehnologie spun ca numarul mare de hostesse care sunt prezente la standurile targului CES Las Vegas comunica o idee cu totul gresita despre relatia femeilor cu tehnologia si distrag atentia vizitatorilor de la noutatile tehnologice prezentate acolo.
Acesta va putea opri femeile care mananca din cauza starii de spirit in care se afla. Lenjeria inteligenta masoara starea de spirit in functie de bataile inimii si respiratie si alerteaza purtatoarea daca nivelul de stres creste.
Sant-Ilie, ca si San-George si Samedru, este o divinitate populara care a preluat numele si data celebrarii de la un sfant crestin - Sfantul Prooroc Iile.
Aici, aceasta si-a prezentat colectia de haine Marulia care se gaseste si pe site. ... Muzica mi-a placut mult, in special Cosmin Andrian, Nelu Geaulea, Tatiana Ojog si copiii de la Ansamblul Forile Baraganului (care m-au impresionat foarte mult), ne-a spus Maria Matei, director de productie la Atelierul Marulia.
Barbatul infidel are 40 de ani, casatorit de 10 ani si are 2 copii care, cumulat, au aproape varsta anilor de casnicie.
Studiile facute intre componenta psihologica si raspunsul la tratamentul de infertilitate arata ca femeia care porneste fara incredere sau care mai are si ghinionul ca medicul sa nu inspire incredere, va avea la aceeasi schema corecta de tratament raspunsuri terapeutice mai slabe, decat femeile optimiste.
Cercetatorii spun ca femeile frumoase isi dau seama ca isi permit sa aleaga si pot avea forta sa renunte la relatiile care si-au urmat cursul.
Stadiile cancerului de san si tratamentele corespunzatoare (Autor: Cristina Mazilu) Prin stadiile cancerului I-IV se intelege ce dimensiuni are tumora (de la T1 la T4) si daca exista sau nu ganglioni axilari, mobili sau fixati.
google-analytics.com